Hoe kunnen we gezond eten vandaag?

Aan het einde van de dag is het altijd weer dezelfde vraag. Wat gaan we eten?! Maar omdat jij en je partner er al een al een lange dag op hebben zitten is het ook wel fijn om te zeggen: “We koken lekker niet zelf. Vanavond goedkoop eten bestellen is een beter plan!” En gelijk hebben jullie. Want er zijn voor food near me and you, zoveel opties te vinden online, dat eten bestellen online een makkie is. En dat hoeft helemaal niet te betekenen dat je gezondheid eronder hoeft te lijden, want er zijn veel gezonde opties.

Snel, goedkoop en toch gezond

Wanneer je besluit om online eten te bestellen is het soms best lastig om net zo gezond te eten als je thuis doet. Waar je thuis kan kiezen voor de ingrediënten en precies weet wat je erin stopt aan zout, olie of suiker, is dat bij restaurants altijd even afwachten. Daarnaast is de kans dat je aan het eind van de dag een craving voor lekker vettig eten hebt, best groot. Dat maakt de verleiding groot om met een paar drukken op een knop een pizza, of iets anders vettigs te bestellen. Gelukkig zijn er tegenwoordig heel veel gezonde opties bij restaurants die bezorgen. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor bowls, of lekkere salades en er zijn ook plenty vegan en vegetarisch opties die meestal ook een stuk gezonder zijn.

Gezondheid en gemak

Ook als je je niet goed voelt, is het heel belangrijk om goed te blijven eten. Misschien ben je niet goed genoeg om naar buiten te gaan en naar de supermarkt te gaan en boodschappen te halen. Zeker nu met de Corona blijf je waarschijnlijk liever thuis tenzij het echt nodig is om je huis te verlaten. Ben je niet fit, maar wil je wel iets lekkers en gezonds eten. Dan is het natuurlijk fijn om te weten dat je online genoeg keuzes hebt voor eten dat bij jou thuis bezorgd wordt. En wist je dat er rekening gehouden wordt met Corona bij het bezorgen? Meestal wordt het eten voor je deur neergezet, zodat je niet in contact hoeft te komen met de bezorger. Dus nog meer reden om je telefoon of laptop te pakken en gemakkelijk en snel een gezonde en smakelijke maaltijd te bestellen.

Keuzes maken

Wist je dat je online steeds meer keuze hebt qua eten? Je hebt de hele wereldkeuken tot je beschikking. Zin in Aziatisch eten, Indisch eten, Amerikaans eten of wellicht iets uit de Peruaanse of Marokkaanse keuken? Het kan allemaal. Ook de recent populairdere maaltijden als poke bowls vind je online. Vergeet voor vanavond dus maar even het zelf koken en bestel snel iets lekkers.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven